My Martens

Livsstilsbloggare, Hälsoinspiratör, Personlig Tränare, coach och Mamma, mitt i livet. Här får ni ta del av vardagliga blogginlägg, pepp, och inspiration. Men framförallt hålla koll på alla roliga träningsevent och bootcamps. Både i Sverige och utomlands. Välkommen!

Träningsresa Thailand 8 – 18 November 2019

En tropisk träningsresa med Ako Rahim och My Martens. Nu har du möjlighet att följa med träningsprofilerna Ako Rahim och My Martens till Thailands största Sporthotell, Thanyapura, Sydostasiens största träningshotell, för att varva svettig träning med skön återhämtning i solstolen på hotellets underbara pool eller på en av Phukets sköna stränder.

Vi erbjuder varierad träning med fokus på teknik, hälsa, pepp och motivation där vi förser dig med nya erfarenheter och möjlighet att utvecklas utifrån ditt personliga utgångsläge. Ett helhetstänk med hälsosam mat och funktionell styrketräning i olika former, i en fantastisk miljö med härligt klimat.

Vi fokuserar på att ge dig så mycket som möjligt och du kommer hem med träningsvärk fullmatad med energi, nya kunskaper och erfarenheter att fortsätta jobba med hemma. Givetvis med en fin solbränna. Mellan passen finns det gott om tid att koppla av på hotellets härliga poolområde eller på en solstol vid havet.

Om träningen

Under veckan kör vi fyspass som HIIT, Cirkelpass, Crossfit, kampsportsfys m.m. Vi går igenom teknikträning för alla basövningar inom styrketräning. Vi tränar minst 2-3 pass om dagen. Vissa dagar har vi även extra pass för återhämtning som mobilitet och rörlighet. Även lättare promenader bland ananasodlingar, gummiträd och i djungel.

Utflykter och strandhäng 

Thanyapura Sport & Health Resort har ett avskilt läge i utkanten av djungeln, där det ligger inbäddat i rofyllda, grönskande omgivningar med gummi-, ananas- och bananodlingar.  Att hotellet inte ligger direkt vid stranden är lite av charmen – här finns inget som distraherar utan du kan fokusera på träning. Närmaste paradisstrand ligger bara en kvart med taxi eller tuk-tuk från hotellet, och du tar dig snabbt till Nai Thon och Nai Yang, som är några av Phukets vackraste stränder.

Under veckan kommer det finnas gott om tid för att utforska Phuket och Thailand. Vi kommer ha utflykter, snorkla, besöka stränder och äta god mat. Vi kommer även att göra en heldagsutflykt till havs med gott om tid för snorkling, sol och bad. Vi gör även ett besök på Big Buddha för de som vill.

Vem kan delta?

Denna resan passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade. Är du redan erfaren och vill ta din träning till en ny nivå? Träningen passar alla åldrar, både män och kvinnor och är individanpassad vilket innebär att du kan komma som du är (vi lär dig alla basövningar, och individanpassar träningen utifrån din nivå)