My Martens

Livsstilsbloggare, Hälsoinspiratör, Personlig Tränare, coach och Mamma, mitt i livet. Här får ni ta del av vardagliga blogginlägg, pepp, och inspiration. Men framförallt hålla koll på alla roliga träningsevent och bootcamps. Både i Sverige och utomlands. Välkommen!

Yoga & Träningshelg på Öland 5-6 Oktober

Yoga och träningshelg på Kollbergsgården på Öland 5-6 oktober!!

Njut av solen och vindarnas ö den första helgen i oktober med yogainspiratören Karin Rosell samt hälso-och träningsinfluenser My Martens. 

Vi tränar och yogar i fantastisk miljö på retreatanläggningen Kollbergsgården på Öland. Det blir workshops, yogaklasser samt rolig och funktionell träning anpassad efter just dig. Din kropp och DINA förutsättningar. Delar av träningen sker utomhus, så ta med kläder efter väder. Du får individuellt anpassade tips av My att ta med dig hem och utveckla. Karin guidar dig i yogan in till din innersta kärna. Hennes filosofi är, det spelar ingen roll hur det ser ut, det är hur det känns som räknas. 

Välkommen att boosta dig inför mörker och höst, för att låta ditt inre ljus skina!!! 

Vi bor tillsammans och äter alla måltider tillsammans på Kollbergsgården. Kursen startar lördag kl 10 och vi rundar av söndag kl 16. Vill du anlända till Öland redan fredag kväll, finns en skön säng bäddad åt dig redan då mot pristillägg på 595 kr.

Fri tillgång till utespa med Jacuzzi och vedeldad bastu.

Vill du rida Islandshäst under helgen finns det naturligtvis möjlighet att boka detta.

Alla träningsklasser och yogapass, all kost och del i dubbelrum samt workshops ingår.

Låt träning, yoga, och öländska naturen stärka dig och ge dig en skön paus från vardagen. I lugnet på lantliga Kursgården Kollberggården. Yogastudio ligger på en Islandshästgård, ridning som sagt erbjuds för den som vill. Du kommer att bli väl omhändertagen och coachad av både mig My och Karin Rosell.

Helgen passar dig som tycker om att träna, är ren nybörjare och vill prova på nya saker samt umgås med likasinnade. Träningen passar alla åldrar. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kom som du är.

Det är begränsat antal platser, då vi värnar om den personliga känslan och garanterar max 20 deltagare.

Pris 2995 kr.

Välkommen att boka DIN plats!